Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Malmö

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala stensättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna stensättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Stensättning / Marksten

Vellinge

Stensättning / Marksten

Helsingborg

Stensättning / Marksten

Ängelholm

Visar alla Stensättare i Malmö

BYGG PAUL

vatenverksvagen 37,

0762937930

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  På garageuppfarten har vi storgatsten som blivit ojämn pga trädrötter. 20-25 stenar behöver lyftas, rötter tas bort, och sättas tillbaka.

  Vellinge
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver hjälp att lägga nya ca 30x30 plattor på vår garageuppfart som är ca 35 kvm. Vi tar själv bort den gamla marksten som ligger där nu. De nya plattorna köper vi själva.

  Helsingborg
 • Stensättning / Marksten

  Stensätta garageuppfart. Totalt 140m2 Nuvarande underlag är blandat. Det finns en yta med asfalt, en med gräs, en med plattor och en med singel.

  Ängelholm
 • Stensättning / Marksten

  Har i dag limmade kantstenar som avgränsar vägar/grönområde. Skall ersätta med natursten i samma höjd som asfalten i kurvor/förgreningar på ca 20 ställen, sammanlagt c:a 50 löpmeter,

  Kristianstad
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av skiffer ca 70 m2 i betong.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Lägga sten/plattor (framsida av huset), sätta upp stacket/plank, ta bort häck (runt huset)

  Staffanstorp
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning garageuppfart, gatsten bågmönstrat stensättning trädgård plattor

  Kristianstad

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan