Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Stockholm

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala stensättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna stensättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Stensättning / Marksten

Täby

Stensättning / Marksten

Haninge

Stensättning / Marksten

Stockholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  En stentrappa till vår entre. Två steg.

  Täby
 • Stensättning / Marksten

  Ny plattläggning med plattor Ulriksdal Grafit Multisize, finns hos Stenbolaget. Nytt bärlager med bergkross på markduk Stenmjöl skall användas som sättsand. Fog mellan plattor skall vara typ hårdfog ca 21 kvm, stensättningen skall utföras mellan vårt radhus och GC-väg och omfattar ingång yta mellan frd och hus samt yta mellan frd och gc-väg Bygge av trappa framför entrédörr med samma sten som plattläggningen, bredd 1400mm djup 1000mm och höjd över stenläggning 200mm.

  Haninge
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av tidigare stenlagd yta på ca 9 kvadratmeter Marksten finns.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Hej, offertförfrågan gäller stensättning av uppfart om ca 40 kvadratmeter. Idag ligger det stenmjöl på uppfarten.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av 25 kvm + sättning av plattor och gatsten, ca 50 kvm

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning med innehållande arbete.

  Järfälla
 • Anläggningsarbete

  Hej, behöver hjälp med att lägga granithäll i anslutning till huset på baksidan, mindre yta som ska användas som grillplats, ca 4x3 meter plus en sluttande gång ner mot ett förråd, ytterligare ca 3x1 m. Vi vill använda granithäll 500x250x20 mm. Nu är marken gräsbevuxen och gången mot förrådet markgrus.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan